Kate Middleton nemamo često prilike vidjeti u ovako efektnim komadima: Zablistala je u haljini leopard uzorka!

Za susret u Nuneatonu, Kate nam je još jednom priredila stilski preokret, noseći haljinu Cefinn Petra koja je na prvi pogled izgledala kao da ima cvjetni print
Vidi originalni članak

Kada je riječ o modi i ljepoti, princeza od Walesa u posljednje vrijeme sve više riskira. Kate Middleton imala priliku debitirati sa jarko crvenom manikurom dok je prisustvovala uskršnjoj misi u dvorcu Windsor ranije ove godine, što je rezultiralo velikim kritikama od strane konzervativnijih stručnjaka za kraljevski stil, te je zamijenila svoje haljine Catherine Walker za mnogo zanimljivije komade, poput vintage Chanel bouclé sakoa iz 1995. koji je nosila za izlazak u Olimpijski park kraljice Elizabete.

Za susret u Nuneatonu, Kate nam je još jednom priredila stilski preokret, noseći haljinu Cefinn Petra koja je na prvi pogled izgledala kao da ima cvjetni print, koji je čest potpis princezine garderobe kao i točkice. Pažljivije pogledajte i haljina koja se prodaje za 490 funti zapravo ima leopard uzorka. Neobičan je to odabir za notorno opreznu, apolitičnu Kate - i u pogledu uzorka i u pogledu dizajnera. S druge strane, njezini su modni dodaci predstavljali njezine klasične favorite – par bijelih štikli Jimmy Chooa i torba Mulberry.

Dok je princeza Diana bila obožavateljica životinjskih dezena, Kate ih je rijetko nosila otkako se pridružila kraljevskoj obitelji – iako je nosila Zara suknju s leopardovim uzorkom na događaju Early Years u siječnju 2020.

Za one koji više vole vidjeti kako Kate Middleton izgleda otmjenije, Kensingtonska palača potvrdila je ovaj tjedan da će princeza prisustvovati ponovnom otvaranju Nacionalne galerije portreta 20. lipnja. Kate je slavna pokroviteljica muzeja - pozirala je za naslovnicu britanskog Voguea u čast stote izložbe časopisa u ustanovi s popisa I. razreda. Nacionalna galerija portreta je nedavno doživjela potpunu transformaciju kako bi bolje predstavljala današnju Britaniju, uz potporu Chanel Culture Fund-a. Nadamo se da će u čast ove prilike obući nešto iz ateljea francuske kuće.

Kate Middleton poznata je po svojoj ljubavi prema midi haljinama, a u galeriji pogledajte neke od njezinih najboljih izdanja:

FOTO: Press Association/PIXSELL U kockastoj Erdem haljini, prisustvuje otvaranju Muzeja Viktorije i Alberta 2018. FOTO: Press Association/PIXSELL Uu posjetu RHS Wisley u haljini Emilije Wickstead 2019. FOTO: Press Association/PIXSELL U posjeti u dječji hospicij East Anglia 2022. FOTO: Press Association/Pixsell Posjeta spomeniku India Gate u New Delhiju 2016. FOTO: Press Association/PIXSELL U Sohu, Londonu 2023., prije krunidbe kralja Charlesa III FOTO: News Syndication/PIXSELL Na Wimbledonu 2019. FOTO: Press Association/PIXSELL Kate Middleton u Cambridgeu 2022. u kariranoj haljini FOTO: Best Image/Pixsell Na Wimbledonu 2019. Kate je odlučila ponovno odjenuti zelenu haljinu Dolce and Gabbana s posjeta Kanadi 2016. godine. FOTO: WENN/Pixsell Provozala se London Eyeom kako bi obilježila Svjetski dan mentalnog zdravlja i odjenula ružičastu cvjetnu haljinu Kate Spade New York. FOTO: IPA/PIXSELL Princeza od Walesa nosi Alessandru Rich na Royal Ascotu 2022.

Natikače kakve nosi marketing specijalistica obilježit će ovo ljeto: 'Volim zemljane tonove, nosim ih tijekom cijele godine'
Rebraste badiće ovog ljeta viđat ćemo posvuda, a mi smo izvukli najbolje iz omiljenih dućana
Stručnjak otkriva najbolje trikove i savjete koji će vas spasiti od neugodnog crvenila i trenja na nogama ovog ljeta

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".