Kate Middleton navikli smo viđati sa savršeno isfeniranim laganim valovima, a sad je pokazala novi imidž

Promjena frizure pokazala se kao odličan potez jer joj super-ravna kosa stvarno dobro pristaje
Vidi originalni članak

Jedan od stilskih potpisa Kate Middleton definitivno je njezina savršeno isfenirana frizura s laganim valovima, no iako joj pristaje savršeno, s vremena na vrijeme ipak odluči promijeniti frizuru. I to se pokazao kao odličan potez, barem kad je riječ o dugačkoj, super-ravno stiliziranoj kosi koju je pokazala u nedavnom video pozivu s medicinskim sestrama koje rade na covid-odjelima.

Kako piše Glamour, nisu poznati detalji njezine frizure jer stilist vojvotkinje od Cambridgea čuva sve detalje. Ovakva dugačka kosa može biti rezultat lockdowna, s obzirom na to da su britanski frizerski saloni zatvoreni. Također, kao i mnogi u karanteni, vrlo vjerojatno želi da je frizura jednostavna za održavanja i nešto ležernija, s obzirom na to da se najveći dio vremena provodi upravo kod kuće. Bez obzira na razlog, nova frizura vojvotkinji pristaje savršeno.

Kao i s frizurom, i kad je u pitanju stajling, Kate Middleton držala se jednostavnosti i odabrala spoj koji je u poslovnom svijetu uvijek dobrodošao - bijelu košulju kombinirala je s crnim sakoom.

Prisjetili smo se genijalnih modnih izdanja Kate Middleton čiji je stil super inspiracija, pogotovo ako volite klasiku

FOTO: PIXSELL FOTO: Jane Barlow/PA Images/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL FOTO: Phil Noble/Press Association/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

U ožujku 2019. prestala je bojati kosu i sada pušta sijede, a zbog toga je pravi hit na Instagramu!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tea je česta gošća našeg street stylea, a i ovom nas je kombinacijom oduševila: Nosi čizme koje ne mogu biti nezamijećene
Agentica za nekretnine u odvažnim čizmama: 'Smatram da nije ženstveno nositi glomazne tenisice i robusne čizme'
Kiparica i dizajnerica ima jednu od neobičnijih jakni koju smo vidjeli na špici, a baš joj dobro pristaje
Olja Vori super spaja kožne i ležerne komade: 'Sin kaže da sam u ovoj kombinaciji super-cool mama'

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".