Kate Middleton na Wimbledonu se pojavila u izdanju u kakvom je ne viđamo često

Lijepa vojvotkinja nosila je sve najveće trendove sezone
Vidi originalni članak

Kate je velika obožavateljica tenisa, a na meč je stigla u odličnom ljetnom stylingu. Njeni klasični valovi u kosi, cool naušnice i smokey eye stoje joj odlično, a ostatak kombinacije je fantastičan. 

Nosi unikatnu bijelu haljinu brenda Suzannah. Njihovi ljetni modeli mogu stajati i do 20 tisuća kuna. Osim toga, izgleda kako ni Kate nije mogla odoljeti trendu pletenih ljetnih torbica. 

Nosi model s potpisom Alexandera McQueena, a i lijepi remen je djelo istog brenda. Rijetko kad je viđamo u cipelama s debelim "block" potpeticama. Ovaj put nosi klasičan model s ultravisokom debelom petom, a cipele su se u cijeli styling uklopile baš dobro. 

Retro sunčane naočale brenda Ray-Ban baš su dobar detalj, a Kate je još jednom dokazala kako je stilska ikona. 

Kakvu je poruku poslala Meghan Markle, kada se u javnosti pojavila prvi puta nakon rođenja djeteta: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".