Kate Middleton 'kraljica je recikliranja': Haljinu na točkice i Mary Jane cipele već je nosila na prošlogodišnjem Wimbledonu!

Haljinu je uskladila s Mary Jane cipelama s crnim vrhom, jedan od modela koje je u posljednje vrijeme omiljen u garderobi princeze
Vidi originalni članak

Princeza od Walesa, poznatija kao Kate Middleton, prisustvovala je u utorak otvaranju Hope Streeta u Southamptonu u Engleskoj, pokazujući svoju ljubav prema točkicama.

Princeza od Walesa nosila je tamnoplavu midi haljinu s volanima dizajnerice Alessandre Rich. Haljinu je uskladila s Mary Jane cipelama s crnim vrhom, također iz luksuzne modne kuće te jedan od modela koje je u posljednje vrijeme omiljen u garderobi princeze i često ih možemo vidjeti u njezinim kombinacijama.

Outfit je dopunila malom bijelom torbom preko ramena od Mulberryja i velikim baroknim bisernim naušnicama od Shyla London, kako piše WWD.

Cilj Hope Streeta, koju je stvorila dobrotvorna organizacija One Small Thing, je isprobati novi pristup uključivanju žena u pravosudni sustav sa svojom djecom. Neprofitna organizacija prva je takve vrste u U.K.

Posjet Kate Middleton Hope Streetu dio je njezinog kontinuiranog rada s kampanjom Shaping Us, koja je usredotočena na rani razvoj djeteta i pomoć djeci u godinama formiranja. Kampanja Shaping Us dio je okvira The Royal Foundation Center for Early Childhood koju je Middleton osnovala u lipnju 2021.

I ovo nije prvi put da je Kate nosila točkastu haljinu Alessandre Rich. Prošlog srpnja za Wimbledon prvi put smo je vidjeli u kombinaciji tamnoplave točkaste haljine i bijelih Mary Jane cipela.

No, točkaste haljine čest su izbor princeze za razna događanja. Tako smo je vidjeli u jednoj točkastoj haljini kada se pridružila Sophie, vojvotkinji od Edinburgha, u Redu službe podvezica u dvorcu Windsor. 

Kate je kombinirala svoje bijele cipele s bijelom haljinom na točkice iste dizajnerice, Alessandre Rich, i šeširom irskog dizajnera Philipa Treacyja.

Kate je inače obožavateljica midi haljina, a u galeriji pogledajte neke od njezinih najboljih izdanja:

FOTO: Press Association/PIXSELL U kockastoj Erdem haljini, prisustvuje otvaranju Muzeja Viktorije i Alberta 2018. FOTO: Press Association/PIXSELL Uu posjetu RHS Wisley u haljini Emilije Wickstead 2019. FOTO: Press Association/PIXSELL U posjeti u dječji hospicij East Anglia 2022. FOTO: Press Association/Pixsell Posjeta spomeniku India Gate u New Delhiju 2016. FOTO: Press Association/PIXSELL U Sohu, Londonu 2023., prije krunidbe kralja Charlesa III FOTO: News Syndication/PIXSELL Na Wimbledonu 2019. FOTO: Press Association/PIXSELL Kate Middleton u Cambridgeu 2022. u kariranoj haljini FOTO: Best Image/Pixsell Na Wimbledonu 2019. Kate je odlučila ponovno odjenuti zelenu haljinu Dolce and Gabbana s posjeta Kanadi 2016. godine. FOTO: WENN/Pixsell Provozala se London Eyeom kako bi obilježila Svjetski dan mentalnog zdravlja i odjenula ružičastu cvjetnu haljinu Kate Spade New York. FOTO: IPA/PIXSELL Princeza od Walesa nosi Alessandru Rich na Royal Ascotu 2022.

Projekt Staklenke Malog Zagreba ima nove dodatke: 'Fokusirali smo se na one lokacije koje utjelovljuju karakter grada'
Simpatične prijateljice u jako chic kombinacijama: 'Imamo svoj stil, ali ponekad ubacimo i nešto od trendova'
Klasika nadopunjena trendovima izgleda tako dobro: 'Crvena i bijela ljeti su mi omiljene boje'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".