Kate Middleton kao gošća na vjenčanju oduševila u elegantnoj ružičastoj haljini s potpisom Elie Saaba

Iako je neobično da princ i princeza od Walesa prisustvuju inozemnim kraljevskim vjenčanjima, par ima jaku osobnu vezu s Jordanom
Vidi originalni članak

Princeza od Walesa rijetko se pojavila kao gošća na vjenčanju u Ammanu, u Jordanu, dok su se prijestolonasljednik Hussein i Rajwa Al Saif vjenčali u palači Zahran. Za tu je prigodu Kate odjenula rumeno-ružičastu haljinu Elie Saab s visokim ovratnikom, s nježnim cvjetnim vezom na stezniku, koju je uparila s upečatljivim naušnicama i zlatnim clutchem.

Obično se Kate Middleton okreće svojoj omiljenoj britanskoj kući, Alexanderu McQueenu, za formalno vjenčanje, što odabir libanonskog dizajnera Elieja Saaba čini posebno značajnim. Budući da je dress code formalno, haljina označava jedan od najglamuroznijih izgleda za vjenčane goste koje smo do sada vidjeli kod Kate.

Iako je neobično da princ i princeza od Walesa prisustvuju inozemnim kraljevskim vjenčanjima, par ima jaku osobnu vezu s Jordanom. Kate je tamo živjela sa svojom obitelji od druge do četvrte godine zbog posla njezina oca Michaela u British Airwaysu, dok je princa Williama ugostio prijestolonasljednik Hussein tijekom posjeta Jordanu 2018.  Godine 2021. par je podijelio svoje fotografije na odmoru u Jordanu s princem Georgeom, princezom Charlotte i princem Louisom, pokazujući naklonost koju gaje prema toj zemlji.

William i Kate, koje su na vjenčanju pozdravili jordanski kralj Abdullah II i jordanska kraljica Rania, nisu bili jedini prisutni članovi kraljevske obitelji iz inozemstva: princeza Beatrice primijećena je kako dolazi sa suprugom Edoardom Mapellijem Mozzijem, zajedno s prijestolonasljednikom Frederikom i prijestolonasljednicom Marije Danske. Prva dama Jill Biden također je bila među gostima na vjenčanju, kako prenosi Vogue.

Kate Middleton najćešće možemo vidjeti u midi haljinama, a u galeriji donosimo neke od njezinih najboljih izgleda:

FOTO: Press Association/PIXSELL U kockastoj Erdem haljini, prisustvuje otvaranju Muzeja Viktorije i Alberta 2018. FOTO: Press Association/PIXSELL Uu posjetu RHS Wisley u haljini Emilije Wickstead 2019. FOTO: Press Association/PIXSELL U posjeti u dječji hospicij East Anglia 2022. FOTO: Press Association/Pixsell Posjeta spomeniku India Gate u New Delhiju 2016. FOTO: Press Association/PIXSELL U Sohu, Londonu 2023., prije krunidbe kralja Charlesa III FOTO: News Syndication/PIXSELL Na Wimbledonu 2019. FOTO: Press Association/PIXSELL Kate Middleton u Cambridgeu 2022. u kariranoj haljini FOTO: Best Image/Pixsell Na Wimbledonu 2019. Kate je odlučila ponovno odjenuti zelenu haljinu Dolce and Gabbana s posjeta Kanadi 2016. godine. FOTO: WENN/Pixsell Provozala se London Eyeom kako bi obilježila Svjetski dan mentalnog zdravlja i odjenula ružičastu cvjetnu haljinu Kate Spade New York. FOTO: IPA/PIXSELL Princeza od Walesa nosi Alessandru Rich na Royal Ascotu 2022.

Njezina je haljina jedna od najefektnijih na špici: 'Lijep je dan, pa sam se odlučila za veselu zelenu'
Dobro odijelo hit je proljetne garderobe: Zgodna crnka odlično ga kombinira s tenisicama!
Umjesto klasičnog sakoa, odaberite prsluk: Nosi dozu elegancije i izgleda baš chic

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".