Kate Middleton isfurala torbicu koja 'izlazi iz mode'; evo kako ju je kombinirala

Njezin ormar utjelovljuje dotjeranu, bezvremensku estetiku, a njezini odabrani dodaci to samo naglašavaju.
Vidi originalni članak

Kate Middleton je idealna slavna osoba za inspiraciju ako volite klasičan stil i komade. Njezin ormar utjelovljuje dotjeranu, bezvremensku estetiku, a njezini odabrani dodaci to samo naglašavaju. 

Ako pogledate njezine odjevne kombinacije, otkrit ćete da najčešće sa sobom nosi malenu torbu. Tako je ovaj tjedan uparila monokromatsku kombinaciju i kaput smeđe boje s mini torbom koja je savršeno nadopunila njezin izgled, kako piše Who What Wear.

Zašto je to sada značajno? Pa, opći je konsenzus u modnom svijetu da trend mini torbica zamjenjuje trend prevelikih torbi. Mini torbe sigurno su već neko vrijeme prisutne i neće nestati, ali će svakako biti manje u trendu nego velike torbe. 

Za posjet domu umirovljenika, princeza od Walesa odabrala je crne trapez hlače te tamnoplavu dolčevitu. Smeđi kaput dodao je dozu elegancije, a mala tamnoplava torbica stavila je točku na 'i' cijelog outfita.

Bluze su idealne za prijelazno razdoblje; donosimo najbolje komade iz Zare!

FOTO: Zara Satinirana košulja 19,95 EUR FOTO: Zara Fluidna satinirana košulja 19,95 EUR FOTO: Zara Fluidna satinirana košulja 19,95 EUR FOTO: Zara FOTO: Zara Fluidna košulja s uzorkom 27,95 EUR FOTO: Zara Košulja s uzorkom i volanima 25,95 EUR FOTO: Zara Satinirana bluza cvjetnog uzroka 19,95 EUR FOTO: Zara Satinirana bluza s uzorkom 25,95 EUR FOTO: Zara Košulja s uzorkom zmijske kože 27,95 EUR FOTO: Zara Predimenzionirana prugasta košulja 29,95 EUR

Kako brže puštati kosu prirodnim putem, prema vrhunskim triholozima
Dua Lipa zabljesnula na Milan Fashion Weeku u čipkastom kombinezonu
Izdanje koje bi razvedrilo i najtmurniji zimski dan: 'Volim cvijeće i cvjetne uzorke!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".