Kate Middleton ima novi omiljeni model haljine, a ova cvjetna stoji joj odlično!

Već nekoliko puta pojavila se u ovakvim haljinama koje ističu njenu vitku liniju
Vidi originalni članak

S njenim strukom, tko ne bi nosio ovakve haljine? Kate Middleton posjetila je Back to Nature Festival i haljinom baš odala 'počast' prirodi. 

Dugi plavi model s ružičastim cvjetićima uparila je s nude špagericama, a od dodataka nosila je samo jednostavne naušnice. Kate ovakav model haljine stoji jako dobro, a u posljednje vrijeme često nosi takve - s remenom oko struka. 

Za prvi dan škole princa Georgea i njegove sestrice Charlotte, Kate je izabrala isti model. Crvenu haljinu s cvjetićima upotpunila je s crnim kožnatim remenom, a na nogama je nosila jednostavne salonke. 

Navijanje na Wimbeldonu odradila je u bijeloj haljinici koja je isto ukrašena remenom s mašnicom oko njenog vitkog struka! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".