Kate Middleton u tajnosti snimila dionicu na klaviru za Eurosong i postala najveća zvijezda otvorenja

Princeza od Walesa zasvirala je pjesmu prošlogodišnjih eurovizijskih pobjednika te time odala počast Ukrajini. Nosila je plavu haljinu dizajnerice Jenny Packham
Vidi originalni članak

Princeza od Walesa, Kate Middleton, otvorila je ovogodišnje natjecanje u uvodnoj špici, gdje je zasvirala klavir kao uvod u pjesmu otvorenja Eurovizije. U očaravajućoj dugačkoj plavoj haljini na jedno rame s potpisom britanske dizajnerice Jenny Packham, čiji dizajn često nosi, zabljesnula je dok je svirala u palači Windsor. Naušnice koje je imala na sebi pripadale su pokojnoj kraljici Elizabeti II. 

Haljina se može naći na net-a-porteru i stoji 3645 eura. 

Njezina je dionica na klaviru snimana ovoga mjeseca u kraljevskoj palači u velikoj tajnosti te je do zadnjeg trenutka uspjela ostati skrivenom. 

Njezino je pojavljivanje bio pravo iznenađenje pa su društvene mreže odmah preplavili komentari - je li moguće da mi je na ekranu upravo bila Kate Middleton, pisali su korisnici. Doista, supruga princa od Walesa, inače sjajna pijanistica, pojavila se uz poznate britanske izvođače u uvodnoj špici Eurosonga. Princeza je blistala u dugoj plavoj haljini, a kosu je imala raspuštenu te stiliziranu u opuštene valove. Ovo nije prvi put da se Kate dokazala kao sjajna izvođačica, povodom Božića 2022. već je izvela mini koncert u palači.
Prošli je tjedan tijekom krunudbe Charlesa III. Kate Middleton također blistala. Sa suprugom Williamom pojavila se kao posljednja uzvanica te ukrala show. Oduševili su u elegantnim plavim plaštevima. Kate je odabrala raskošnu bijelu haljinu s potpisom Alexandera McQueena sa srebrnim detaljima na rubu haljine i rukava, dok je plašt bio kraljevsko plave boje s crvenim detaljima. Princ William odabrao je plašt tamnije plave boje s crvenim i bijelim detaljima ispod kojeg je nosio kraljevsku odoru. 

Od nakita, Kate je izabrala jednostavnu, ali elegatnu tijaru ukrašenu cvjetovima i lišćem te viseće naušnice s detaljima lišća te bijelim biserom. Nakit koji je odabrala pripadao je princezi Diani. Princeza Charlotte također je imala tijaru ukrašenu cvjetnim motivima, koja je odlično odgovarala uz bijelu haljinu i s kratkim plaštom na vrhu.

U galeriji pogledajte i ostale sjajno odjevene uzvanike na krunidbi:

FOTO: Press Association/PIXSELL Kralj Filip VI. i kraljica Letizia od Španjolske FOTO: Reuters/Pixsell Britanski premijer Rishi Sunak i njegova supruga Akshata Murth FOTO: Press Association/PIXSELL FOTO: Reuters/Pixsell Prva dama SAD-a, Jill Biden, u pratnji nećakinje Finnegan Biden FOTO: Reuters/Pixsell Alois, nasljedni princ i regent od Lihtenštajna i Sophie, nasljedna princeza od Lihtenštajna FOTO: Reuters/Pixsell Predsjednik Kanade Justin Trudeau i supruga Sophine FOTO: Press Association/PIXSELL Vojvoda i vojvotkinja od Edinburgha s Lady Louise Windsor i grofom od Wessexa FOTO: Press Association/PIXSELL Nizozemski kralj Willem-Alexander i kraljica Maxima FOTO: Press Association/PIXSELL Kralj Philippe i kraljica Mathilde od Belgije FOTO: Reuters/Pixsell Francuski predsjednik Emmanuel Macron i supruga Brigitte Macron FOTO: Press Association/PIXSELL Kralj Abdullah II od Jordana i kraljica Rani FOTO: Reuters/Pixsell Prijestolonasljednik Pavlos od Grčke i Marie-Chantal, prijestolonasljednica od Grčke FOTO: Reuters/Pixsell Letsie III, kralj Lesota, i kraljica Masenate Mohato Seeiso FOTO: Press Association/PIXSELL Britanska ministrica unutarnjih poslova Suella Braverman FOTO: Press Association/PIXSELL Norveški prijestolonasljednik Haakon i norveška prijestolonasljedna princeza Mette-Marit FOTO: Abaca/Pixsell Veliki vojvoda Henri i velika vojvotkinja Maria Teresa od Luksemburga FOTO: Reuters/Pixsell Bivša premijerka Liz Truss sa suprugom Hughom O'Learyjem FOTO: Press Association/PIXSELL Prijestolonasljednik Frederik od Danske i prijestolonasljednica Mary od Danske

Pobjednica Šveđanka Loreen, a Let 3 završio na 13. mjestu - nastupili u kostimima domaćih dizajnerica
Kate Middleton i princ William zablistali: Ona u raskošnoj bijeloj haljini, on u kraljevskoj odori
Kate Middleton u savršenom proljetnom blejzeru i kombinaciji koju je lako prepisati

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".