Kate, Meghan i kraljica Elizabeta II. u divnim izdanjima za kraljičin rođendan

Održana je tradicionalna ceremonija Trooping the Colour, koja je Meghanina prva. Kraljici zapravo nije pravi rođendan, inače je bio u travnju
Vidi originalni članak

Svi znamo koliko razmišljamo što odjenuti za rođendansku proslavu... Ne znamo je li isto s kraljicom i ostalim članicama obitelji, a sudeći prema njihovim izdanjima možemo reći da su se stvarno potrudile i izgledaju odlično. Meghan se u kočiji provozala sa svojim novopečenim suprugom Harryjem. Nosila je trendi puderastoružičastu boju. Već sada možemo zaključiti kako će njena modna izdanja za kraljevske dužnosti biti vrlo jednostavna, što je dokazala vjenčanicom, haljinom nakon vjenčanja, ali i ovom kombinacijom. Meghan nosi šešir s potpisom Philipa Treacyja, a haljinu Carolina Herrera.

Kate je stigla s Camillom u "matchy-matchy" izdanju svijetloplave boje. Jednostavnu je haljinu Alexandera McQueena upotpunila upečatljivim šeširom Juliette Botterill. Camilla nosi kaputić i svilenu haljinu Brucea Oldfielda i divan klasičan model šešira s istim potpisom kao i Meghan.

Prava zvijezda je sama slavljenica - kraljica, koja je ove subote proslavila 92. rođendan. Zapravo njen pravi rođendan bio je u travnju, no inače se ovako slavi. Kraljica Elizabeta nosila je plavi kompletić. Pitamo se jesu li se dogovorile za plavu boju? 

Kaputić i haljinu dizajnirao je Stuart Parvin, a šešir s divnim detaljem Angela Kelly.

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".