Kate je promijenila stil i počela nositi uzorke; modna stilistica otkriva razloge

Vojvotkinja od Cambridgea za posljednja tri pojavljivanja odabrala je komade s uzorkom koja je spojila s jednostavnim odjevnim predmetima, poput klasične crne dolčevite.
Vidi originalni članak

Garderoba Kate Middleton poznata je po jednostavnim odjevnim komadima u jarkim bojama koje su joj ujedno i zaštitni znak. Ipak, ono u čemu smo je rijetko mogli vidjeti, a u posljednje vrijeme sve više dolazi u prvi plan su različiti uzorci. Naime, za posljednja tri pojavljivanja u javnosti Vojvotkinja od Cambridgea odabrala je odjevne komade s upečatljivim uzorcima, a posljednji među njima bila je plisirana suknja iz Zare s uzorkom leoparda, čija je cijena približno 300 kn. 

Prije upečatljivog, a istovremeno elegantnog leopard-uzorka, Kate je nosila bluzu s efektnim uzorkom u tirkiznoj i plavoj boji te pokazala kako samo jedan komad može osvježiti cijeli styling sastavljen od klasičnih crnih hlača i salonki. 

Odjevna kombinacija koja je izazvala mnogo pozornosti je ona od prošlog tjedna koju je odabrala za kraljevski posjet Bradfordu, a u njoj je kombinirala dizajnerske i high street komade - kaput s potpisom Alexandera McQueena vojničkog stila spojila je s haljinom midi-dužine iz Zare koja se trenutačno nalazi i na sniženju. 

Prema pisanju Daily Maila, stilistica Susie Hasler rekla je kako odabir upečatljivih i neobičnih uzoraka samo pokazuje da je Vojvotkinja razvila svoje samopouzdanje. Stilistica objašnjava kako najčešće nosi male uzorke jer pristaju njezinoj građi tijela, no da joj svaki uzorak dobro pristaje zahvaljujući njezinom osmijehu i samopouzdanju. Susie Hasler za Daily Mail je rekla:

Kate ima toplu i prijateljsku osobnost, a uz to dobro pristaju uzorci koje nose. Čini se da ove godine stvarno dolazi na "svoje" i da je našla novi način za izražavanje svojeg samopouzdanja. 

Dodala je da je prava majstorica u nošenju upečatljivih uzoraka koje onda najčešće kombinira s jednostavnim odjevnim komadima. Njezin stil može poslužiti kao odlična inspiracija jer bira jednostavne komade koje svatko od nas ima u ormaru - primjerice, suknju leopard uzorka kombinirala je s običnom crnom dolčevitom, komadom kojeg svi imamo u ormaru. 

 

U videu pogledajte što nam je Marko Grubnić otkrio o novoj kolekciji vjenčanica:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".