Kate-efekt 'radi' i u karanteni: Još jedna haljina koju je vojvotkinja odjenula odmah je rasprodana

Odabrala je haljinu s potpisom londonskog brenda Ghost pored koje sad stoji oznaka - sold out
Vidi originalni članak

O Kate-efektu pisali smo već mnogo puta baš iz razloga jer se on često i dogodio - pojedini odjevni komadi koje Kate Middleton odjene, momentalno se rasprodaju i jedino što možemo pronaći pokraj njih je oznaka sold out. I, čini se kako Kate-efekt savršeno funkcionira i u karanteni jer je haljina koju je nosila prije nekoliko dana i pokazala isključivo na Instagram-profilu Kensington Palace - rasprodana.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Riječ je o haljini s potpisom londonskog brenda Ghost, točnije modelu Anouk, čija je cijena 90 funti, a haljina je brzinski rasprodana na web shopu. Kate je odabrala plavi model midi dužine na kopčanje s omiljetnim proljetnim uzorkom, onim cvjetnim, a ovakva je haljina kao stvorena za proljetne dane. 

Također, ako po doma ne nosite trenirke, već birate malo "formalnije" odjevne kombinacije, ovakve su lepršave i lagane haljine savršen odabir pa možemo reći kako se vojvotkinja još jednom pokazala kao savršena stilska inspiracija, čak i u outfitu "za po doma". 

Dok čekamo nove odjevne kombinacije, u galeriji pronađite vojvotkinjina najbolja izdanja:

FOTO: PIXSELL FOTO: Jane Barlow/PA Images/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL FOTO: Phil Noble/Press Association/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".