Karlie Kloss novo zaštitno lice adidas by Stella McCartney

Supermodel i sportašica predstavlja novu jesen/zima 2016. kolekciju
Vidi originalni članak

Karlie Kloss pomiče granice u karijeri modela i sportašice u kojima pokazuje svoje raznolike sportske vještine. Kroz impresivnu listu talenata koja uključuje manekenstvo, sport, kodiranje i filantropiju ohrabruje generaciju žena širom svijeta da postižu više. Ova je 23-godišnjakinja svojim vrlinama i etičkim vrijednostima u skladu s brendom te nadahnjuje sportašice diljem svijeta pokazujući svoje prirodne sportske sposobnosti, u ključnim komadima kolekcije. Spajanjem inovativne tehnologije i modernog stila, adidas by Stella McCartney jesen/zima 2016 kolekcija pomiče granice u stvaranju sportske odjeće, ohrabrujući današnje snažne, svestrane žene u svladavanju izazova i postizanju maksimuma pri svakom treningu. 

‘Uistinu je čast raditi s adidas by Stella McCartney. Osoba sam koja uvijek teži iskorištavanju svake prilike, i nikada ne radim kompromise kada su u pitanju stvari koje volim - posebice moda i tjelovježba. Karakter brenda prirodno mi odgovara’, izjavila je Karlie Kloss.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".