Karl Lagerfeld otkrio što misli o Angeli Merkel i Melaniji Trump

Iznenađeni smo, moramo priznati!
Vidi originalni članak

Jedno od najvećih imena u svijetu mode i kreativni direktor Chanela, Karl Lagerfeld, za magazin WSJ otkrio je što misli o Angeli Merkel i Melaniji Trump.

Za njemačku kancelarku izjavio je da je "njezina odjeća možda očajna, no ona nije fashionistica", dodajući da modu i politiku ne treba miješati.

Također, komentirao je i stil Melanije Trump, a njegove izjave su poprilično drugačije od kampanje kakva se protiv Trumpovih vodi u američkim medijima. Nazime, izjavio je da voli stil Michelle Obame, no da je i Melania vrlo zgodna žena s dobrim tijelom, a da ni Ivanka nije loša. 

Osvrnuo se i na prosvjede protiv Trumpa rekavši:

Znao sam Donalda dok još nije bio u politici... Nisam Amerikanac, ali on je demokratski izabran predsjednik pa se ljudi s tim moraju pomiriti.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".