Karirano s kariranim! Anita Dujić pojavila se u jako upečatljivom izdanju

s.Oliver je isplanirao nešto veliko za ovogodišnju obljetnicu: limitiranu OBLJETNIČKU KOLEKCIJU koju obilježava karirani uzorak, a lansira se krajem rujna i poklapa se s uspješnom povijesti samog brenda
Vidi originalni članak

Galerija SC-a sinoć je bila mjesto proslave kapsulne kolekcije brenda s.Oliver. Među okupljenima je bila i Anita Dujić koju dugo nismo vidjeli. Ljepotica se pojavila u vrlo efektnom izdanju. Kariranu je haljinu sparila s kariranim džemperom, a nosi i vrlo trendi malu torbu s krokodilskim uzorkom. 

Oko struka Anita nosi Gucci remen koji je već neko vrijeme brojnim fashionisticama omiljeni modni detalj, a bez klasičnih crnih gležnjača, kakve ima ova bivša manekenka, nema dobrog jesenskog outfita. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".