Karirano odijelo i cipele koje ne izlaze iz mode: Sanja Musić Milanović ponovno pokazala odličan smisao za modu

Odijelo odlično naglašava liniju, a model koji prva dama bira idealan je za sve poslovne kombinacije
Vidi originalni članak

Supruga predsjednika Republike Hrvatske prof.dr.sc. Sanja Musić Milanović sudjelovala je na konferenciji „Zajedno za zdrav način života“, održanoj u srijedu u Ljubljani u organizaciji slovenskog Nacionalnog instituta za javno zdravstvo i pod pokroviteljstvom supruga predsjednice Republike Slovenije Aleša Musara. Za ovu prigodu odabrala je elegantno odijelo savršeno za poslovne prigode.

Tamnoplavo karirano odijelo uskladila je uz plavu bluzu koja je imala chic detalj visokog ovratnika te klasične crne salonke. 

Kosu je skupila u nisku punđu i ostavila nekoliko pramenova koji su uokvirili lice. Nemamo je priliku često vidjeti s ovom elegantnom frizurom s obzirom na to da najčešće kosu nosi raspuštenu, u laganim valovima. Usne je naglasila crvenim ružem, vječnim klasikom u kozmetičkoj torbici s kojim je često imamo prilike vidjeti, a stajling zaokružila decentnim nakitom.

Dea Maria Računica je glumica, majka i postpartum doula: Primjećujem da su žene izgubile povjerenje u svoje tijelo
Znate li tko je Natalie Balmix? Mladu djevojku gledali smo na Dori, a sada je izbacila i novu pjesmu
Louis Vuitton, Chanel, Gucci... Kako su nastali najpoznatiji uzorci na svijetu koji su mnogima predmet želje

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".