Karirane hlače i kožni kaput na elegantan način: Kraljica Letizia još jednom pokazala da ima besprijekoran stil

Izgledala je savršeno i veoma elegantno dok je nosila ležernu jesensku kombinaciju
Vidi originalni članak

Španjolska kraljica Letizia još je jednom pokazala svoj besprijekoran stil pri dolasku na seminar o jeziku i novinarstvu. Izgledala je savršeno i veoma elegantno dok je nosila ležernu jesensku kombinaciju za završnu manifestaciju u Logroñu, na sjeveru Španjolske.

Kraljica Letizia, i sama bivša novinarka, nosila je zadivljujući crni kožni kaput do koljena, koji je iskombinirala s jednostavnim crnim džemperom i smeđim kariranim hlačama.

Ovakav model kaputa savršen je odmak od klasike, a idealan je za hladnije mjesece jer osigurava toplinu, dok i dalje izgleda stajliš. Može se nositi na haljine i suknje, kao i na hlače, a posebno dobro izgleda kada se nosi s još jednim jesenskim klasikom – kariranim hlačama.

Chic outfit završila je tankim remenom i parom crnih chunky mokasinki sa zlatnom kopčom. Nosila je suptilan make up, s maskarom, tankim obrvama i ružičastim usnama. Svoj je izgled dopunila trostrukim zlatnim dijamantnim naušnicama i crnom torbom.

Ljepotica u kaputu koji odolijeva prolaznosti trendova: 'Više sam za klasiku, trendove baš i ne pratim'
Stajliš studentica kao odlična inspiracija: Nosi kombinaciju koja je hit svake zime i nikada ne dosadi
Kako njegovati komade od kašmira da ostanu mekani i bez mucica, prema savjetima stručnjaka

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".