Karirana jesen

Možda ste mislili da je karirani uzorak najpopularniji na košuljama, no moramo vam reći da se varate. Ove sezone poprima svoj oblik na šalovima, kaputima, hlačama, ali i haljinama.
Vidi originalni članak

Ako pogledamo u krojačku povijest jedna od prvih država gdje je karirani uzorak postao popularan je Škotska. Svi znamo da je njihova tradicionalna muška suknja, odnosno kilt oplemenjena istoimenim uzorkom, te su s tom istom suknjom odlazili u rat. Tijekom godina, karirani uzorak postao je sinonim punk pokreta, a sve od Vivan Westvood pa do sada modni svijet ga je počeo voljeti. Tako nam je za oko zapela američka glumica Sienna Miller, koja se ovaj tjedan na 63 San Sebastian filmskom festivalu pojavila u prekrasnoj kreaciji Victorie Beckham. Jednostavne crne sandale učinile su svoje, pa Amerikanka nije trebala nadopunjavati ovaj look nikakvih modnim dodatcima. Donosimo vam verziju naše odjevne kombinacije inspirirane Siennom koja je ipak više okrenuta hladnijim danima. 

sienna miller

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".