Kaputi u jarkim bojama zavladali zagrebačkom špicom, a dvije zgodne brinete znaju kako ih nositi

I u njima izgledaju fantastično!
Vidi originalni članak

U zimskim danima najčešće biramo sive tonove i mnogima omiljenu crnu, no divno nam je vidjeti kad se cure odvaže jarke boje koje imaju moć razvedriti i najtmurniji dan. 

Prva je dama odabrala ružičasti kaput s krznenim detaljima koji je kombinirala s kariranim hlačama, dolčevitom i cool čizmama, a look zaokružila popularnim naočalama sa Celine potpisom i klasičnom crnom torbicom koja je must have u svakom ormaru. 

Druga je ljepotica odabrala upečatljivu narančastu koja s crnim skinny trapericama izgleda baš stylish, dok su se za dozu rokerskog chica pobrinule čizme visokih sara na vezanje čime je pokazala da je prava majstorica u kombiniranju različitih stilova. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".