Kaput koji već godinama ne izlazi iz mode, a hrvatske ga fashionistice obožavaju

Model u boji devine dlake već je sezonama apsolutni hit među trendsetericama, a on je svakako komad u koji vrijedi investirati.
Vidi originalni članak

Iako volimo pratiti trendove i novitete koje oni donose, ipak nam je najdraže kad shvatimo da it komad sezone već imamo u ormaru. To se najčešće događa s klasicima koji baš nikad ne izlaze iz mode, a toj skupini pripada i kaput boje devine dlake koji ima status kultnog komada u ormaru, a fashionistice ga jednostavno obožavaju. Primijetili smo da ga vole i domaće trendseterice kojima je on omiljen komad za svakodnevne outfite.

Dorin Zelenika kaput je kombinirala s još jednim klasikom, prugastom majicom, a look je zaokružila s dva Louis Vuitton modna dodatka - torbom i šalom decentnog uzorka. 

Lidija Lešić i Dora Predojević odabrale su jako zanimljiv model iza kojeg stoji sve popularniji srpski brend Mona. Kaput je zapravo pelerina koji u trenutku može postati dugački sako, a svaka ga je kombinirala na svoj način: Lidija ga je uklopila u spoj traperica i bijele košulje, a Dorica je s njim kombinirala žuto-bijelu prugastu majicu i mnoštvo nakita. 

Petra Mamić krije se iza nadimka @skitnica, a među njezinim fotografijama uvijek pronađemo odličnu inspiraciju za odjevne kombinacije. Kaput boje devine dlake svoje je mjesto pronašao i u njezinom ormaru, a kombinirala ga je s kožnim hlačama, pletivom i robusnim čizmama, dok je šešir cijeloj kombinaciji dao dozu elegancije. 

I Iva Miletić ovaj je kaput spojila sa šeširom u sličnoj nijansi, a njezina cijela odjevna kombinacija jednostavno odiše romantikom - odlučila se za točkastu bluzu od organdija i popularnu torbicu s Diorovim potpisom, dok je sve zaokružila crvenim ružem. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".