Kaput koji 'krade' poglede za odličan zimski outfit Iris Rajčić: Ističe se efektnim uzorkom, a pronašli smo ga na sniženju

Za doček reprezentativaca na rivi, fitness trenerica izabrala je kaput pepita uzorka kojeg potpisuje dizajnerski brend Rotate.
Vidi originalni članak

Da je dovoljan samo jedan kaput koji će cijelom stajlingu dati wow-dojam, pokazala je Iris Rajčić koja je za doček reprezentativaca na rivi izabrala kaput danskog brenda Rotate.

Riječ je o brendu iza kojeg stoje influencerice Thora Valdimars i Jeanette Madsen, a u samo tri godine, koliko brend postoji, stekao je ogromnu popularnost, prije svega efektnim haljinama i topovima za posebne prilike. U kolekciji imaju i kapute, a modno osviještena Iris izabrala je onaj crno-bijeli, pepita uzorka, model koji je pravi 'mamac' za poglede, istovremeno i klasičan i s trendi prizvukom.

Osim uzorkom, ističe se i jedinstvenim krojem pa dolazi u oversized formi, u kombinaciji s džepovima na preklop i dva velika gumba, također presvučena u pepita tkaninu. Kaput smo pronašli na web shopu Mili-store, i to u tri veličine - 32, 34 i 36, a trenutno se nalazi na sniženju. Njegova redovna cijena je 470 eura, a sad je dostupan za 282 eura, odnosno oko 2120 kuna.

Iris je kaput kombinirala s crnom dolčevitom, svevremenskim zimskim komadom koji odolijeva prolaznosti svih trendova, a u isto vrijeme izgleda chic i grije. Tu je i dizajnerska Gucci torbica u lakiranoj varijanti na zlatnom lancu, model s kojim smo je već imali prilike nekoliko puta vidjeti.

Inače, Iris Rajčić 1997. bila je prva pratilja Miss Hrvatske. Danas radi kao fitness trenerica i najveća je podrška svojem suprugu, hrvatskom nogometnom reprezentativcu Marku Livaji. Osim na tribinama, podršku mu uvijek izražava i putem društvenih mreža, gdje Splićanka objavljuje i fotografije iz obiteljskog života.

Iris i Marko imaju dvoje djece, kći Elizabet i sina Lorenza, a u svibnju ove godine, vjenčali su se u Splitu. Gdjegod se pojavi, bilo na tribinama ili na nekom od društvenih događanja, bivša manekenka pozornost plijeni svojim modnim odabirima.

Za tribine bira ležernija izdanja pa je, osim u dresu, imamo prilike vidjeti i u udobnim, sportskim majicama. Često nosi i haljine, a tu se ističu one u jarkim bojama poput žute, kao i karirani modeli kakve bira za društvena događanja. Kad je u pitanju beauty izbor, najčešće bira nude nijansu ruža i neutralne tonove, no ponekad je imamo prilike vidjeti i s efektnim crvenim ružem koji je odličan kontrast njezinoj plavoj kosi.

Još odličnih izdanja Iris Rajčić pronađite u galeriji:

FOTO: John Pavlish FOTO: Arhiva Dive FOTO: Teo Begović, Prosper Filipović FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Miroslav Lelas/Pixsell

Nogometaši su na dočeku nosili puf-jaknu, dizajniranu za hladnoću i snijeg: Pronašli smo je u par trgovina, cijena joj je oko 1500 kuna

Splićanka s pariškom adresom izgleda sjajno u gumenim dizajnerskim čizmama koje trendseterice ove sezone obožavaju

Bestseller za oporavak kose s više od 87 tisuća 'petica' na Amazonu: 'Potpuno je promijenio kvalitetu moje kose'

Sa samo jednim detaljem istaknula se u moru zimskih outfita: 'Pratim trendove, ali imam svoj stil'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".