Kaput koji 'krade' poglede za odličan zimski outfit: 'Draže su mi kombinacije boja na nekom uzorku, negoli sam uzorak'

Ovaj kaput pravi je statement komad zimskih outfita, ali i pravi klasik jer se može nositi svake sezone bez pogreške.
Vidi originalni članak

Da je dovoljan samo jedan kaput koji će cijelom stajlingu dati wow-dojam, pokazala je Ivana Škoro koju je naš fotograf Goran Čižmešija uhvatio na zagrebačkoj špici, a ona mu je rado ispričala neke detalje o svom stajlingu.

– Ovo je bila četvrta kombinacija koju sam ujutro isprobala, spremanje je bilo kaotično i na kraju sam zaključila da se u ovome najudobnije osjećam – ispričala nam je statistička savjetnica.

Gradom je prošetala u dugačkoj crnoj haljini koju je kombinirala sa smeđim kožnim čizama i smeđom torbom. No, njezin karirani kaput bio je taj koji je privlačio pažnju. Ovaj kaput pravi je statement komad zimskih outfita, ali i pravi klasik jer se može nositi svake sezone bez pogreške.

– Draže su mi kombinacije boja na nekom uzorku, negoli sam uzorak kao uzorak. Ovaj kaput mi je idealan za kombinirati s drugim stvarima jer na sebi ima razne boje koje inače nosim – otkrila je Ivana.

Bluze su idealne za prijelazno razdoblje; donosimo najbolje komade iz Zare!

FOTO: Zara Satinirana košulja 19,95 EUR FOTO: Zara Fluidna satinirana košulja 19,95 EUR FOTO: Zara Fluidna satinirana košulja 19,95 EUR FOTO: Zara FOTO: Zara Fluidna košulja s uzorkom 27,95 EUR FOTO: Zara Košulja s uzorkom i volanima 25,95 EUR FOTO: Zara Satinirana bluza cvjetnog uzroka 19,95 EUR FOTO: Zara Satinirana bluza s uzorkom 25,95 EUR FOTO: Zara Košulja s uzorkom zmijske kože 27,95 EUR FOTO: Zara Predimenzionirana prugasta košulja 29,95 EUR

Jesu li trake za pore zapravo dobro rješenje za mitesere? Dermatolozi imaju odgovor
Želite jednostavnu, a chic frizuru? Isprobajte kovrče inspirirane disco erom 70-ih
Srebrni nakit ima svoj povratak u 2023.: Vodi glavnu riječ u novim modnim kolekcijama!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".