Kaput koji je hit među trendsetericama, a klasik je koji nikad ne izlazi iz mode i nosiv je godinama

Ističe se kao jedan od najboljih kaputa za ulaganje iz održive perspektive, a može se nositi na sve kombinacije
Vidi originalni članak

Jennifer Lawrence viđena je u New Yorku u odjeći koja je utjelovljenje stila skrivenog bogatstva koji je postao njezin potpis. U bijelim trapericama do gležnja, Loewe maslinastoj torbici Puzzle, džemperu boje limuna s dugim izrezom, crnim kožnim remenom The Row i četvrtastim sunčanim naočalama predstavljaju snažan argument za ulaganje u klasične komade s dizajnerskim potpisom.

Ovakav način odijevanja, koji predvode minimalistički brendovi kao što su The Row, Toteme i Phoebe Philo, jest taj da, nakon što pronađete svoje osnovne stvari u ormaru, nosit ćete ih desetljećima. Kaput boje devine dlake, na primjer, marke Toteme je klasik od vune i kašmira koji Jennifer Lawrence dosljedno nosi od 2019.

Ima predimenzioniranu siluetu, s meko drapiranim reverima, spuštenim ramenima i prorezima na šavovima, što znači da se može bacati preko više slojeva i nositi na vjetru na vrlo chic način.

Ovaj Toteme kaput postao je oslonac Jenniferine zimske garderobe. Fotografirana je kako je nosi na mnogim svojim zimskim šetnjama New Yorkom u posljednje četiri godine. U 2019. prošla je kroz fazu stiliziranja sa šalom i sivim vunenim krojenim hlačama. Međutim, također vam daje malo sjaja u opuštenijim danima nošenja tenisica i trenirke.

Kad bolje pogledate, primijetit ćete da je ovaj kaput redovita pojava među mnogim poznatima, a čak su i Selena Gomez i Katie Holmes uočene u ovom klasičnom kaputu boje devine boje. 

Švedska modna marka koju su osnovali 2014. Elin Kling i Karl Lindman prikupila je kult sljedbenika među slavnim osobama i modnim insajderskim krugovima zbog svoje minimalne estetike, s cijelim etosom o "načinu odijevanja bez napora" i prednosti posjedovanja svakodnevna komada. Ovaj kaput, koji je također dostupan u čokoladno smeđoj, crnoj i tamno sivoj boji, jedan je od Totemeovih najpopularnijih komada koji je stalna pojava u kolekciji.

Ističe se kao jedan od najboljih kaputa za ulaganje iz održive perspektive, jer se izdavačka kuća sa sjedištem u Stockholmu obvezala koristiti 100 posto preferirane materijale, poput organskog pamuka, recikliranog poliestera i reciklirani kašmir, u svojim kolekcijama do 2025. Kao što Jennifer dokazuje, vrijedi pronaći klasični kaput koji ćete voljeti i rado ga nositi ​​svake zime.

Kaput smo pronašli na popularnoj stranici Farfetch, a cijena mu je 1120 eura.

Severina Lajtman ruši sve predrasude: Najveća mi je želja da priče poput moje budu normalne
'Volim se igrati sa stilovima. Nekad mi dođe da imam nešto jednostavno, a nekad da bude nešto razigrano'
Valentina nas uvijek oduševi, i simpatičnošću i outfitom: Gradom je prošetala u hlačama koje su veliki hit ove sezone

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".