Kaput kakav nosi Emily Ratajkowski veliki je hit ove sezone, a savršeno ga je uparila uz klasične komade

Manekenka je uočena u savršenom ljetno-jesenskom stajlingu, ali posebno nas je oduševio statement kaput koji je odabrala
Vidi originalni članak

Emily Ratajkowski upravo je pronašla savršen način kako uklopiti ljetnu odjeću u jesensku garderobu. Dok je šetala svog psa Colomba ulicama New Yorka, manekenka je uočena u savršenom ljetno-jesenskom stajlingu.

Središnji dio njezina izgleda bio je crni kratki top s dolčevitom brenda Mirror Palais, s rubom ispod žica oblikovanim tako da pristaje točno ispod grudi. Uparila je top s parom kaki-zelenih hlača, stegnutih u struku crnim remenom od Khaitea.

No, zvijezda stajlinga svakako je bi dugi kaput karamel boje s podstavom od striženog šiša. Ovakav kaput odličan je za hladne zimske dane, a osim uz traperice, sjajno izgleda i kada se nosi uz haljine i suknje. Ovaj kaput pravi je statement komad zimskih outfita, ali i pravi klasik jer se može nositi svake sezone bez pogreške.

Uz efektno crveno odijelo, kraljica Letizia odabrala je zanimljive ljubičaste cipele
Kožna suknja pristaje joj kao salivena: 'Volim eleganciju, jednostavnost i ženstvenost'
Zgodna Ema izvrsnog smisla za modu: 'Spadam malo pod stereotipnu arhitekticu i uglavnom nosim neutralne boje'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".