Kaos u dizajnerskom online shopu NET-A-PORTER: '17 dana čekam dostavu!'

U luksuznom online shopu NET-A-PORTER traje sezonsko sniženje. Dizajnerske komade tako možete nabaviti i do 70 posto snižene
Vidi originalni članak

No, možda ćete ih morati pričekati tjednima... Kupci se žale kako u posljednje vrijeme NET-A-PORTER ne funkcionira baš najbolje. Naime, neki su svoje komade naručili u posljednjem tjednu lipnja i još uvijek nisu stigli. Inače, ako ste u zadnje vrijeme kupovali tamo, vjerojatno ste primijetili da sve do check outa niste znali da vam neće naplatiti shipping, koji na NET-A-PORTERU stoji 25 eura. Tijekom sniženja ga nisu naplaćivali. 
I nama su se Hrvatice požalile kako svoje pakete čekaju predugo. Inače su poznati po tome kako narudžbe stižu unutar 24 sata, a kako su sad sniženja, upozorili su da se to može produljiti na 48 dodatnih sati, no traje puno više. 

"Ja sam poludila jer sam kupila badić i trebao mi je za vikend. Uglavnom, kupila sam 28.6. i evo još ga nisam dobila...", rekla nam je jedna nezadovoljna čitateljica. 

"Ja sam kupila cipele prije 17 dana i jučer su mi stigle. Toliko o NET-A-PORTERu", kaže druga s kojom smo se čuli jučer, 8. srpnja. 

Na službenoj Facebook stranici ovog dizajnerskog shopa komentari frcaju na sve strane, a kupci se najviše žale da službu za korisnike koja u ovom kaosu uopće ne funkcionira. 
"Najgora služba za korisnike. Zapravo, služba za korisnike ne postoji. Naručila sam i tjednima mi nisu poslali potvrdu. Kad sam ostavila negativan feedback tek tada su mi poslali paket. Danas sam ga dobila i bile su to krive cipele. Ponovno sam im poslala mail i ponovno su me uputili na customer care, koji se ne javlja."

"Nitko mi ne odgovara na mailove. Nikada više neću naručiti s NET-A-PORTERA!"

NET-A-PORTER je odgovorio nekim korisnicima na društvenim mrežama, obično istim odgovorom: "Ispričavamo se. Molimo Vas, javite nam se u inbox sa brojem svoje narudžbe i pomoći ćemo Vam."

U videu pogledajte kako pametno kupovati na sniženju:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".