Kao stvorena za veselo proljeće: U kombinaciju ove ljepotice sa špice odmah ćete se zaljubiti!

Goran Čižmešija fotkao je damu koja je česta gošća naše street style rubrike
Vidi originalni članak

Dora Predojević prevoditeljica je i office menadžerica, a na Instagramu je poznatija pod nadimkom @dorica505 - tamo nam svakodnevno pokazuje odlične odjevne kombinacije, a jednu takvu zabilježio je i naš Goran Čižmešija.

Dora je malo izašla iz svoje doze komfora jer inače nosi tamne boje, no ova je izuzetak zbog lijepog vremena pa misli da će u budućnosti sve češće kombinirati pastelno i bež. 

Kaže da prati trendove, ali ne nosi uvijek ono što je trendi jer misli da nije svaki trend za nju:

Ove sezone je moj ormar od količine životinjskih uzoraka bio kao zoološki vrt, a ovo proljeće ću, kao i svako do sada, nositi cvjetne uzorke. Životinjske uzorke ću nositi i dalje, nosim ih skoro cijeli život bez obzira na trendove, a od uzoraka također volim karirano i točkasto.

Nosi Parfois šešir, Stradivarius kaput, majicu Pull&Bear, hlače H&M, torbu Mohito i tenisice Adidas.

 

Bili smo u kultnoj zagrebačkoj slastičarnici Princess gdje nam je vlasnica Silvana pokazala kako rade najukusnije krafne! 🍩

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".