Kao scena iz Seks i grada: Četiri divne prijateljice prošetale gradom u odličnim izdanjima!

Goran Čižmešija na zagrebačkim je ulicama fotografirao divne dame čiji će vam stajlinzi definitivno uljepšati dan!
Vidi originalni članak

Ako nemate ideje što nositi ovog proljeća ili kako kombinirati klasiku s trendovima, inspiraciju možete potražiti u odličnim odjevnim kombinacijama prekrasnih prijateljica sa špice koje je fotografirao naš Goran Čižmešija. Četiri prijateljice iz Beograda nisu mogle proći nezamijećeno na zagrebačkim ulicama, a divan prizor podsjetio nas je na scene iz popularne serije Seks i grad.

Maša Tadić studentica je ekonomije, njezina sestra Nana studentica modnog biznisa. Ana Momčilović studentica je farmacije, a Jana Jakšić TV reporterka. Simpatčne djevojke za Divu su rado ispričale par detalja o svojim stilovima:

– Dolazimo iz Beograda, došle smo turistički da vidimo prijatelje, a ostajemo 3 dana preko vikenda i da vidimo kakvi su izlasci u Zagrebu. Uvijek se slično oblačimo u ovakvim tonovima, ne volimo ekscentrične boje. Dogovarale smo se pred put što će koja ponijeti od garderobe, smislile smo sve kombinacije unaprijed. – 

– Danas su kombinacije naše, a sutra ćemo se izmijeniti, primjerice, dogovorimo se da jedna ponese crni sako, pa to onda razmjenjujemo. Na žalost ne možemo razmijeniti obuću zbog različitih veličina, ali odjeću razmjenjujemo, pogotovo detalje poput nakita, jer sa istom kombinacijom se može postići drugi efekt ako se kombinira sa drugim detaljima – 

Jana je spojila eleganciju i casual stil pa je genijalan sako kombinirala uz tenisice, a stajling nadopunilacrnim hlačama i sivom trobicom Sudeći prema kolekcijama u omiljenim dućanima, sakoi su i ove sezone veliki hit, a kad im želite dodati dozu ležernosti, kombinirajte ih s tenisicama, baš kako je to napravila Jana.

Popularne modele Uggs čizama koje su obilježila ovu zimsku sezonu nose Nana i Ana. I dok Ana bira model u tamnoj smeđoj boji, Nana se odlučila za onaj u nježnoj bež varijanti. Maša je odabrala crnu slip haljinu, klasik koji se treba naći u svakom ormaru, a stajling zaokružila odličnom kožnom jaknom i malom smeđom torbicom.

Midi haljine jedan su od omiljenih modela, a u galeriji donosimo najbolje komade iz H&M-a:

FOTO: H&M 22,99 EUR FOTO: H&M 39,99 EUR FOTO: H&M 34,99 EUR FOTO: H&M 24,99 EUR FOTO: H&M 29,99 EUR FOTO: H&M 49,99 EUR FOTO: H&M 39,99 EUR FOTO: H&M 37,99 EUR FOTO: H&M 17,99 EUR FOTO: H&M 22,99 EUR FOTO: H&M 29,99 EUR FOTO: H&M 39,99 EUR FOTO: H&M 39,99 EUR FOTO: H&M 20,99 EUR FOTO: H&M 49,99 EUR

Stajliš, a ležeran outfit idealan za vikend: 'Konačno je zatoplilo i poželjela sam obući suknju'
Đurđu Tedeschi rijetko vidimo u Zagrebu: Prisjetili smo se jednog njezinog elegantnog stajlinga
Perete li redovito četke za kosu? Tiktokerica pokazala koliko se prljavštine u njima krije!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".