Kao s pariških ulica: On nas je osvojio buketom, a ona prekrasnim osmijehom!

Naš Goran Čižmešija zabilježio je modni trenutak jednog baš posebnog para!
Vidi originalni članak

Osmijeh od uha do uha, buket u ruci, košara za "plac"... Sve su to prizori koje obožavamo vidjeti, no, nažalost, prisutni su sve rijeđe i rijeđe. Međutim, jedan takav zabilježio je Goran Čižmešija, a za njega su zaslužni Ivana Ostojčić i Ivo Korečić.

Ona je prevoditeljica a on knjižar i antikvar, a za sebe su rekli kako se vole sređivati svaki dan jer ih to zabavlja, a ove su kombinacije bile namijenjene odlasku na tržnicu i na čaj. Ivana nosi turban iz zagrebačkog obrta Škrgatić, kaput Vivienne Westwood, torbu Chloe, čizme Sam Edelman i naočale Thierry Lasry. Ivo nosi šešir obrta Škrgatić, kaput Zara, traperice Diesel, no name čizme iz Austrije i Ray Ban naočale.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".