Imaju li domaći nogometaši stila? Evo kako reprezentativci izgledaju u slobodno vrijeme

Hrvatski nogometni reprezentativci rasturaju kako na nogometnom tako i na modnom terenu, a jučer su se u Zagrebu pojavili u svakodnevnim kombinacijama u kojima ih, nažalost, ne viđamo često
Vidi originalni članak

Luka Modrić dosljedan je svojoj jednostavnosti i kada je moda u pitanju. Sudeći po jučerašnjem outfitu, ali i po fotografijama s Instagrama, Luka se uvijek rado okreće casual i neutralnim kombinacijama u crnoj ili bijeloj boji. Majice s kapuljačom i jednostavne T-shirtice njegov su omiljeni odabir za neformalne prigode

Stil Brune Petkovića već nam je zapeo za oko. Iako svoj modni izričaj ne pokazuje često na društvenim mrežama, u medijima smo zapazili da i Bruno ima svoje favorite među odjevnim komadima. Jučer se pojavio u prugastoj dolčeviti i trendi trapericama, dok se u nedavnom intervjuu pojavio u smeđoj dolčeviti, a obje mu stoje odlično! 

Ivan Rakitić je pravi trendseter. U slobodno vrijeme ga možemo vidjeti u izrazito stylish casual outfitima na kojima se često istaknu dizajnerski komadi, a kako vidimo, Raketa je posebno naklonjen Balenciagi. Isfurao je odvažne crne Balenciagine tenisice na sive skinny traperice, sivi duks i odličnu bombericu, a cijeli outfit upotpunio je i preslatkom personaliziranom šiltericom sa obiteljskom fotografijom. 

Andrej Kramarić pojavio se u misterioznom, ali odličnom 'all black' outfitu. Crnu majicu s kapuljačom iskombinirao je s crnim Dolce&Gabbana cargo hlačama i crnim kožnim tenisicama. Vjeran svom sportskom identitetu, Andrej se i inače odlučuje za cool outfite s traper košuljom ili majicom s printom, trapericama i tenisicama. 

Dario Melnjak svojim je također sportskim outfitom unio malo boje u 'tmurne' outfite svojih suigrača. Pojavio se u efektnoj crvenoj Adidasovoj hoodici i odličnom donjem dijelu trenirke koju je kao pravi fashionist naborao iznad gležnjeva, a bijelim visokim čarapama i bijelim tenisicama održao je svim dečkima modnu lekciju. Dario je i inače poznat po svojim stylish outfitima, no često poseže i za ziheraškom kombinacijom bijele majice i dobrih traperica. 

Njegov suputnik Marko Rog pridružio se svojim tamnim outfitom ostatku ekipe, no bijelom je majicom na kapuljaču ipak razvedrio kompletnu kombinaciju. Odjenuo je trendi poderane traperice i crne sportske tenisice, a crnom bombericom zaokružio je cijeli outfit. Kada nije na terenu, Rog teži sportskoj eleganciji, pa tako na obiteljskim okupljanjima uglavnom zablista u kombinaciji košulje, elegantnih hlača i tenisica. 

Ipak, na tronu sportske elegancije sjedi naš izbornik, Zlatko Dalić. Dotjeran kao i uvijek, izbornik se pojavio u kombinaciji traperica, bijele košulje i crnog džempera, a tamnoplavom proštepanom jaknom upotpunio je svoj outfit. Bijela košulja nadograđena džemperom i inače je izbornikov omiljeni odabir, a nerijetko ga viđamo i u kombinaciji polo majice i elegantnog sakoa. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".