Kao malenu proglasili su je najljepšom curicom na svijetu, danas je zvijezda Fashion Weeka

Koliko lijep moraš biti da ti dobro stoji crveno sjenilo? Ovoliko.
Vidi originalni članak

Thylane Blondeau bila je proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu pa sa samo šest godina zasjala na naslovnici Vogue Enfants, a s 10 godina na naslovnici Vogue Paris. Kada je prošle godine napunila 16, sjedila je u prvim redovima Tjedana mode, a i hodala na pistama. 

Sada se sa 17 godina vratila na Milan Fashion Week. Njena fotografija prije 11 godina obišla je internet, a danas priprema i svoju kolekciju osjeće koju će nazvati Heaven May.

Na Instagramu, gdje je prati više od dva milijuna ljudi, objavila je kako naporno radi na kolekciji i zahvalila svim fanovima. Ovih dana koračala je po pisti za modni brend Byblos u Milanu, a izgledala je zaista fantastično. 

Nije joj ovo debitantski nastup na pisti, prošle godine pojavila se i kao jedna od manekenki za D&G. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".