Kanyeov dizajner izbacuje vrući brend "Visitor On Earth"

FOTO: PR. FOTO: PR. FOTO: PR. FOTO: PR. FOTO: PR. FOTO: PR. FOTO: PR. FOTO: PR. FOTO: PR. FOTO: PR. FOTO: PR. FOTO: PR.
Novi vrući brend na urbanom modnom nebu neupitno je "Visitor On Earth" Traceyja Millsa.
Vidi originalni članak

Svi koji prate kreativni razvoj Kanye Westa, a posebice njegovu modnu stranu, čuli su za Traceyja Millsa, Kanyeovog prijatelja, ali i dizajnera u njegovom brendu od 2011. godine. Tracey ima poprilično dobar staž u urbanim brendovima, pa je tako prije toga radio za Christiana Audigiera i Ed Hardy, gdje ga je Kanye i zamijetio. 

Tijekom rada na Yeezy kolekcijama Tracey je paralelno razvijao i svoj modni brend "Venus x Mars" koji je, izgleda, tek sada zaživio s nešto drugačijim imenom, "Visitor On Earth". Kanye je pokretanje brenda simpatično najavio i podržao putem svog Twitter profila, a o ovom talentiranom momku istančana ukusa (obavezno pogledati njegov Instagram profil!) od tada svi bruje. 

"Visitor On Earth" brend sastoji se od bazičnih komada u tonovima zemlje, maslinasto zelenoj te sivoj, kojima pokušava ukloniti spol, rod i rasu pojedinca. Njegov uniseks karakter ističu fantastične simplificirano prošivene jakne te oversize sweatshirti kratkih rukava, dok sve ukrašavaju debelo, ali plosnato, šivane trake s ispisanim brojevima. 

Cijene odjeće se kreću od 95 dolara za T-shirt nadalje. Vjerujemo da možemo očekivati još svakakva kreativna rješenja!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".