Kanye West i Yeezy 3

Uvijek ekscentrični Kanye West sinoć je u Madison Square Gardenu predstavio novi album i potpuno novu Yeezy kolekciju...
Vidi originalni članak

Talent Kanye Westa, mnogi će se složiti, je neupitan no često pada u drugi plan zbog njegove ekstremne egocentrične osobnosti. Tako je ovaj svestrani glazbenik za mjesto predstavljanja svoje nove kolekcije odabrao je Madison Square Garden koji može primiti čak 18 tisuća ljudi, a u isto vrijeme predstavio i novi glazbeni album. Kritike su, po običaju kada je Kanye u pitanju, podijeljene. No većina se složila kako je iscrpljen izgled modela bio pomalo uznemirujuć. Prašinu su podigle i majice s natpisom "I feel like Pablo" a iznenađenih pogleda i raznoraznih komentara kako se Kanye ovog puta uspoređuje s velikim Pablom Picassom nije nedostajalo.

Ponovne zemljane boje, industrijski i urbani krojevi opet su bili Kanyeov izbor, a cijeli performans posjetili su brojni poznati iz svijeta mode i glazbe. Podršku mu je pružila i cijela obitelj Kardashian. Jedno je sigurno, Kanye West zna privući pažnju.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".