Kantautorica i glumac ukrali pozornost cool outfitima koji razbijaju zimsku monotoniju

Goran Čižmešija fotografirao je Mirana Kurspahića i Mirnu Škrgatić koji su bili u žurbi, ali su stigli pozirati da odlične modne kombinacije ostanu zabilježene
Vidi originalni članak

Miran Kurspahić čest je gost naše street style rubrike koju uvijek osvježi svojim cool i posve drugačijim, jedinstvenim kombinacijama. Glumac je ovog puta našem Goranu Čižmešiji pozirao u društvu kantautorice Mirne Škrgatić, a njih su dvoje svojim odjevnim kombinacijama odlično osvježili monotonijui zagrebačkih ulica. 

Našem su Goranu Čižmešiji kratko, u prolazu, rekli:

Oprosti, žurimo na tonsku probu, no ipak su bili spremni na brinu pozirati kako bi odlične modne kombinacije ostale zabilježene.

Mirana smo "priveli" na 40 brzopoteznih pitanja; u videu pogledajte što nam je otkrio:

Mirna je kožnu suknju kombinirala sa šarenom bluzom, kožnjakom s krznenim detaljima te čizmama i torbom u smeđoj boji, a njezin najljepši modni dodatak definitivno je - osmijeh! 

Miran je u ovoj kombinaciji isfurao trapez-hlače sa ženskog odijela u kombinaciji sa žutim kaubojkama, military kaputom i jaknom, a sve je zaokružio odabirom super šešira. 

Miran je definitivno zvijezda naše street style rubrike, no u galeriji možete pronaći još odličnih muških izdanja sa zagrebačkih ulica:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".