Kakvu torbicu bira Bond djevojka?

Gumica Léa Seydoux koja, u posljednjem nastavku filma o najpoznatijem agentu svijeta 007, tumači lik doktorice Madeine Swann nosi torbicu kultne francuske modne kuće...
Vidi originalni članak

Posljednjih desetak dana, otkako se film "Spectre" počeo prikazivati u kinima, svijet ponovno trese Bond groznica. I dok neki analiziraju glumu, režiju ili pak glazbu, zaljubljenicima u modu ne mogu promaknuti zanimljivi detalji. 

Jedan od njih svakako je stil doktorice Madeline Swann koju tumači 30-godišnja francuska glumica Léa Seydoux. Upravo ona, u jednoj od scena nosi jednu od najpopularnijih torbica posljednjih nekoliko sezona. Riječ je o predmetu žudnje mnogih žena, modelu Marcie elablirane kuće Chloé, malenoj torbici nalik na sedlo izrađenoj od najfinije kože. Ovaj modni klasik dostupan je i on line i to u cijeloj paleti boja, a za njega ćete morati izdvojiti oko četiri i pol tisuće kuna. 

Srećom, pristupačniji brandovi inspiraciju su pronašli upravo u ovom modelu te ponudili znatno prihvatljivije opcije.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".