Kakvu odjeću nositi ako imate velike grudi? Pronašli smo odlična stilska rješenja!

Izabrali smo pet komada koje definitivno trebate dodati u ormar!
Vidi originalni članak

Velike grudi znaju damama predstavljati problem u odijevanju pa smo pronašli ključne komade s kojima će taj proces biti barem malo pojednostavljen.

Haljina na preklop

Bez obzira na to radi li se o haljini ili bluzi, komadi na preklop laskaju svakom obliku tijela pa tako i damama s većim poprsjem. 

Odjeća s printom najbolji vam je saveznik

Na prvu se čini kako različiti uzorci i nisu "najbolji prijatelj" velikom dekolteu, no, pokušajte pa ćete vidjeti kako odlično odgovara silueti!

Pokažite trbuh i struk

Ako želite pozornost maknuti s grudi, odjenite crop top i naglasite struk. Dodatni je plus što ćete time postići figuru pješčanog sata!

Pronađite savršenu košulju

Velike grudi stvaraju problem i kod najobičnijih košulja. Dame znaju da su gumbići tad najveći problem jer se "razdvajaju" na sredini, odnosno ne mogu stajati ravno. Kad pronađete savršen kroj košulje, kupite u svim bojama!

Okrugli izrez laska velikim grudima

Okrugli je izrez savršen jer naglasi grudi taman na pravim mjestima.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".