Kakvo izdanje! Ovakvu Meghan Markle još nismo vidjeli, a izgleda fantastično u vrtoglavo visokim štiklama

Odabrala je upečatljivo crveno-ljubičastu kombinaciju koja nije mogla proći nezamijećeno
Vidi originalni članak

Prvi "radni" zadatak Meghan Markle i princa Harryja bio je baš jako stylish, a vojvotkinja od Sussexa pokazala je genijalno izdanje u kakvom je rijetko možemo vidjeti. 

Lijepa Meghan zna da je color-blocking veliki hit već nekoliko sezona pa je spojila dvije, na prvu pomalo nespojive boje - crvenu i ljubičastu. Odabrala je dugački kaput koji potpisuje brend Sentaler i visoke salonke u istoj boji koje bismo rado vidjeli i u vlastitom ormaru. 

Ispod kaputa nosile je genijalnu ljubičastu haljinu koji potpisuje Babaton by Aritizia, a sve je zaokružila smeđom kožnom torbom s potpisom Gabriele Hearst. Iznenadila je i odabirom frizure pa je kosu svezala u ležernu punđu. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".