Kakvo elegantno izdanje kraljice Letizie! Tamnoplava haljina spuštenih ramena i efektne salonke pun su pogodak

Haljinu midi dužine krasi detalj spuštenih ramena koji daje dodatnu dozu elegancije
Vidi originalni članak

Španjolska kraljica Letizia izgleda je sofisticirano i elegantno dok je sa svojim suprugom kraljom Felipeom VI. prisustvovala na 25. godišnjici novina La Razón. Oduševila je u tamnoplavoj haljini s otvorenim ramenima koja je sjajno istaknula njezinu vitku figuru.

Ovo nije prvi put da je kraljica Letizia nosila ovu midi haljinu jer ju je debitirala na dodjeli nagrada Macael u Almeríji 2022. godine.

Ovog puta, upotpunila svoj chic izgled svjetlucavo srebrnim Aquazzura salonkama i odgovarajućom srebrnom Magrit torbicom. Kosu je ostavila raspuštenu u lepršavim valovima, dok je glamurozna nude šminka dodatno isticala njezin besprijekorni izgled. Dodala je još više glamura s PDPAOLA naušnicama i svojim Coreterno prstenom.

Kralj Felipe odlično je odgovarao njezinom izgledu, odjenuvši mornarsko odijelo koje je upario s bijelom košuljom i svijetloplavom kravatom.

Sutra je Black Friday: Donosimo savjete i trikove koje je dobro znati prije šopinga na sniženjima povodom Crnog petka
Prijateljice u istom, efektnom modelu kaputa: 'Često se usklađujemo i idemo zajedno u šoping'
Ljubitelji klasike obožavat će stajling ekonomistice: 'Nikad ne bih nosila trenirku u kombinaciji sa štiklama'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".