Kakve tenisice biraju hrvatski nogometni reprezentativci? Livaković nosi klasiku, Oršić model s efektnim detaljima...

Nogometaši su se okupili u Sheratonu, a ležerne ili nešto elegantnije kombinacije, kakvu je nosio Mateo Kovačić, zaokružili su tenisicama. Neki su birali klasiku, a drugi statement modele
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u zagrebačkom hotelu Sheraton. Nogometaši su za tu priliku pokazali različite odjevne kombinacije - neki su se držali sportskog i ležernosti, a drugi su odabrali dozu elegancije. 

Tako se Mateo Kovačić pojavio u crnom od glave pa (gotovo) do pete. Odabrao je crne hlače, bazičnu majicu, a stajlingu je dodao kapu u stilu Peaky Blindersa. Vječnu crnu zaokružio je tenisicama u bež boji s bijelim đonom. 

Borna Sosa odabrao je sasvim kontrastan look od Matea Kovačića pa se pojavio u sasvim ležernom izdanju. Kombinirao je trenirku u svijetloplavoj nijansi s crnim prslukom, a osim efektnih sunčanih naočala, u stajlingu su se istaknule i bordo tenisice. Riječ je o modelu Adidas Originals Forum Low koje smo pronašli na Zalandu, a koštaju 899,90 kn. 

Tenisice se ističu žutim vezicama i trakom na čičak na gornjem dijelu, a riječ je o unisex modelu pa tenisice dolaze i u muškim i u ženskim veličinama. 

Adidas Originals bira i Dominik Livaković koji se odlučio za jedan klasik u svijetu tenisica, jednako popularan među ženama i muškarcima. Radi se o Stan Smith modelu koji se lako kombinira i super je dodatak kolekciji jer pristaje na sve.

Dominik je izabrao bijeli model sa zelenim detaljem, a tenisice poput njegovih pronašli smo u Buzz trgovini gdje se trenutno nalaze na sniženju pa koštaju 510,30 kn. Redovna cijena tenisica je 729,90 kn.

Reprezentativac ih je kombinirao s trapericama, bijelom majicom i bež trenirkom s kapuljačom koju potpisuje Adidas. 

Josip Juranović također je odabrao Adidas Originals,  model Adi2000. Tenisice poput njegovih mogu se pronaći po cijeni od 135 dolara, odnosno oko 1000 kuna.

Juranović je odabrao kombinaciju bijelog i bež modela, a kombinirao ih je uz traperice s "ispranim" detaljima i dizajnerskom majicom.

Josip Šutalo odabrao je brend Cruyff, i to sivi model Joan koji se ističe zmijskim efektom i bijelim đonom. Model poput njegovog košta 159 eura, odnosno oko 1200 kuna, što je cijena na službenoj stranici brenda.

Sličan smo model pronašli na web shopu Shoetique, a razlikuju se po tome što dolaze u tamnijoj nijansi sive i s tamnijom "kapicom" na prednjem dijelu. Njihova je cijena 165,77 eura.

Šutalo je sive tenisice kombinirao uz majicu s kapuljačom i skinny trapericama.

Mislav Oršić odabrao je "pomaknutu" varijantu klasičnih Nike Air Force One tenisica, model React QS White Ice koji se ističe đonom u ledeno plavoj nijansi.

Ove su tenisice rasprodane u trgovinama, a mogu se pronaći na stranicama koje se bave preprodajom, poput eBaya i StockXa, a cijene se razliku ovisno o veličini. Na stranici StockX kreću se između 253 i nevjerojatnih 6359 eura, a za svaku je veličinu moguće ponuditi i svoju cijenu.

Borna Barišić pojavio se u potpuno sportskom izdanju pa je tamnoplavu trenirku kombinirao uz crvene Nike tenisice. Riječ je o modeli M Air ZM Pegasus 39 koji smo pronašli na stranici Sportland.

Crveni model s bijelim đonom i efektnim žutim detaljima trenutno je sa 139 eura snižen na 111 eura, odnosno na oko 835 kuna.

 

Jadranka Sloković salonke je zamijenila tenisicama: Bijeli model super pristaje uz klasike poput trapezica i bluze s volanima

Slip haljina, kaubojke i kožnjak nepogrešiva su kombinacija za prijelaznu sezonu, a zgodna Barbara odlično je nosi

Čizme kakve nosi model odličnog stila obilježit će i ovu jesen: Kombinira ih za čistu peticu, uz kratke hlače i sako

Ne znamo što je bolje u stajlingu liječnice, haljina ili salonke: 'U bolnici pazim da se tetovaže ne vide, ali privatno ih volim pokazati'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".