Kakve stajliš prijateljice! Sve tri biraju jednostavne komade, ali ih kombiniraju na efektan način

Znaju kako napraviti da neutralni tonovi izgledaju efektno i zanimljivo.
Vidi originalni članak

Volite li ležerne kombinacije koje se baziraju na trendovskim komadima, onda ćete inspiraciju sigurno pronaći u kombinaciji tri stajliš prijateljice – medicinske sestre Leonarde Murgić, studentice komunikologije Tee Frković te studentice geodezija Petra Knežević. Rado su pozirale našem Goranu Čižmešiji, a za Divu otkrile par detalja o svojem stilu jer znaju kako napraviti da neutralni tonovi izgledaju efektno i zanimljivo.

– Ovo su naše street style kombinacije za ići u grad, ali neki od ovih komada se mogu kombinirati i za večernje izlaske. Preko dana više nosimo tenisice, ali za večernje izlaske uvijek biramo štikle – ispričale su nam divne dame.

Laura je odabrala trendi zeleni komplet koji se sastojao od predimenzionirane košulje i hlača širokih nogavica te ih uparila uz crni crop top i bijele tenisice. Stajling je dovršila sivom torbicom sa zlatnim detaljima.

Tea se odlučila za kombinaciju mini suknje i bijele predimenzionirane majice, a dodala je i Adidas tenisice, dok je Petra odabrala traper maksi haljinu u kombinaciji sa crnim sakoom i ružičastim tenisicama.

Karirano odijelo i cipele koje ne izlaze iz mode: Sanja Musić Milanović ponovno pokazala odličan smisao za modu
Dea Maria Računica je glumica, majka i postpartum doula: Primjećujem da su žene izgubile povjerenje u svoje tijelo
Bella Hadid u Cannesu je zablistala u arhivskoj Gucci haljini koja je istaknula njezinu figuru

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".