Kakve stajliš prijateljice! Iva Majoli i Sarah Soker odlična su inspiracija za proljetne stajlinge

Goran Čižmešija fotografirao je dvije prijateljice koje su na špici ukrale pozornost u casual stajlinzima
Vidi originalni članak

Kraj travnja u znaku je tipičnih proljetnih temperatura pa možemo uživati u nešto laganijim odjevnim kombinacijama. A inspiraciju za ovaj vikend pronašli smo u kombinacijama dviju prijateljica sa zagrebačkih ulica. Tenisačicu Ivu Majoli i pastry cheficu Saru Soker naš Goran Čižmešija fotografirao je u odličnim kombinacijama koje ćemo rado prepisati.

Kako su dame ispričale za Divu, ove su kombinacije odabrale jer je toplo. Iva je tako isfurala traperice širokih nogavica sa zanimljivim detaljima gumba uz bazičnu majicu na ‘bretele’ u smeđoj boji. Zvijezda stajlinga bila je chic tote torba s potpisom luksuznog brenda Christian Dior.

– Kombinacije biram prema raspoloženju, nosim i cvjetne uzorke i nešto jednostavno. Visoke pete rijetko nosim, više volim da mi je udobno – otkrila je Iva.

Sarah se, pak, odlučila za nešto elegantniju kombinaciju pa haljinu s cvjetnim dezenom brenda Kooples kombinirala uz bijele tenisice. Također je stajlingu dodala torbicu s dizajnerskim potpisom, no odlučila se za bijeli Fendi model, a za Divu otkrila:

– Dolazim iz Pariza, ovdje sam obiteljski. –

Najučinkovitija ulja za kosu s ružmarinom koja pomažu kod rasta kose i volumena
Met Gala jedan je od modno najprestižnijih događaja: Donosimo 25 najboljih izgleda tijekom godina
Zendaya ponovno pokazala modnu odvažnost: Zablistala u haljini staroj gotovo 100 godina!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".