Kakve naočale biraju zvijezde ovog proljeća?

Od klasike do ekstravagancije...
Vidi originalni članak

Kad bi postojao jedan modni dodatak kojeg se žene nikad ne bi odrekle, to bi bile sunčane naočale. Zaboravile bi i torbice i nakit te odabrale ovaj koji štiti od sunca, ali, još važnije, od znatiželjnih i neželjenih pogleda, a ujedno izgleda kao točka na „i“ svakoj odjevnoj kombinaciji.

To vrlo dobro znaju i poznate dame koje za ovu sezonu biraju raznolike modele naočala – neke, poput Jelene Rozge, ostaju vjerne klasici pa biraju model Ray Ban Aviator s kojim se jednostavno ne može pogriješiti, dok one odvažnije, poput Kendall Jenner postavljaju neke nove trendove i vraćaju nas u filmski svijet Matrixa.

Odabir tankih, crnih naočala prepušten je isključivo najhrabrijima, a čini se da će se, bez obzira na to, vratiti na velika vrata jer ih je modna kuća Balenciaga najavila kao veliki trend za nadolazeću sezonu.

Međutim, za razliku od Kendall, naše zvijezde ipak biraju „provjerenu“ klasiku. Nina Badrić na svojem Instagram profilu pokazuje kako se ne odvaja od crnih Chanel naočala zlatnog odsjaja. Njihova se cijena kreće između 400 i 600 dolara, ovisno o tome kakva stakla želite, a Nina ih odlično kombinira u svakodnevnim prilikama.

A da voli retro stil, pokazala je nedavno Severina na plažama Kalifornije odabravši točkasti kupaći kostim te mačkaste naočale čiji počeci popularnosti sežu u pedesete godine prošlog stoljeća, a, čini nam se, nikad neće izaći iz mode.

Najveću strast prema sunčanim naočalama, barem ako je suditi po Instagram profilu, pokazala je još jedna domaća pjevačica. Lana Jurčević stalno nas iznenađuje nekim novim modelima, a među posljednjim su bile crne sa zelenim reflektirajućim staklima.

Lana je pokazala i neizostavan okrugli model, koji ćemo ove godine najviše viđati u uličnoj modi.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".