Kakve modno osviještene prijateljice! Obje biraju jednostavne komade, ali ih kombiniraju na efektan način

Dvije stajliš prijateljice rado su pozirale našem fotografu i ispričale mu nekoliko detalja o svom stilu.
Vidi originalni članak

Volite li ležerne kombinacije koje se baziraju na bijeloj i neutralnim tonovima, onda ćete inspiraciju sigurno pronaći u kombinaciji dvije stajliš prijateljice - studentice RIT-a Laure Šepuke i Karle Holetić. Rado su pozirale našem Goranu Čižmešiji, a za Divu otkrile par detalja o svojem stilu jer znaju kako napraviti da neutralni tonovi izgledaju efektno i zanimljivo.

– Ljeti najčešće nosimo svijetle boje, a i nismo tipovi od nečeg šarenog, više volimo neutralne boje – ispričale su nam prijateljice.

Laura je prošetala genijalan spoj bijele suknje s visokim prorezom i topa iste nijanse s V-ovratnikom. Stajlingu je dodala veliku torbu od rafije te Yves Saint Laurent natikače smeđe boje.

Karla se odlučila za ležerniju kombinaciju pa je tako odabrala bijele cargo hlače koje je kombinirala uz bazičan sivi top, a stajling dovršila tenisicama i malom pletenom torbicom maslinasto zelene boje.

Cool studentica kao odlična inspiracija: Nosi kombinaciju koja je hit svakog ljeta i nikada ne dosadi
'U svom odijevanju sam inspirirana 50-ima i volim klasiku u stilu starog Hollywooda'
Ističe li zapravo rok trajanja kreme za sunčanje? Evo što kažu stručnjaci...

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".