Kakve duge noge! Iva Šarić zablistala u pripijenim trapericama i visokim čizmama

Ivi i jednostavnost odlično pristaje!
Vidi originalni članak

Zima je pred vratima, a s njom i već tradicionalne zimske radosti – skijanje, sanjkanje ili jednostavno uživanje u svježem zraku na što većim nadmorskim visinama. No, i tu je potrebno izvršiti neke pripreme, a jedna od najvažnijih je zaštititi oči od nepovoljnih vremenskih uvjeta kao što su hladnoća i jak vjetar.

Stoga je francuski brend IZIPIZI, nakon Glacier modela naočala, jučer u caffe baru Figa Garden by Henrik u samom centru grada predstavio novi model naočala Sun Snow.

Predstavljanje nije propustila ni zgodna Iva Šarić koja je pokazala da može blistati i u najjednostavnijim komadima. Skinny traperice kombinirala je uz čizme iznad koljena pa su njezine duge noge došle do izražaja. Odlučila se za bijeli pulover i Gucci torbu, a sve je zaokružila ružičastim ružem tamnije nijanse. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".