Kakva stajliš kombinacija! Crna slip haljina i kožne čizme pravi su pogodak za hladnije proljetne dane

Hladniji proljetni dani rezervirani su za najbolje iz jesenskog i proljetnog ormara, a Tea Dujmić takav spoj odlično nosi
Vidi originalni članak

Da su jednostavne kombinacije zapravo najbolje i najefektnije, potvrdila je Tea Dujmić, djevojka koja je u efektnom stajlingu prošetala zagrebačkim ulicama. Influencerica i novinarka našem Goranu Čižmešiji pozirala je u izdanju kojem je teško pronaći manu te ispričala par detalja o svom stilu.

- Ovaj outfit mi je u skladu sa današnjim raspoloženjem. Bila sam u žurbi pa sam nabacila haljinu i majicu sa čizmama. Neki dan mi je prijatelj rekao da kada bi me se trebalo opisati jednom riječju, to bi bila „Čizma“. Više ne brojim koliko pari čizama imam jer ih imam previše. Čizme nosim i preko ljeta uz kratke hlače i bijelu majicu. Volim sve modele čizama, raznih stilova i boja. Baš gledam koje ću sljedeće kupiti - otkrila nam je simpatična mlada djevojka.

Crnu slip haljinu s prorezom kombinirala je uz kratku sivu majicu s dolčevitom te elegantan crni sako za zlatnim gumbima. Od modnih dodataka, dodala je samo malu crnu torbicu s izrezbarenim uzorkom.

Čizme koje je odabrala odličan su izbor za hladnije proljetne dane i dodaju dašak elegancije svakom outfitu, a posebno nam se svidio srebrni detalj na vrhu čizama.

Košulje-haljine najbolji su izbor za proljeće: Ovo su najljepši lepršavi, chic i udobni modeli!

FOTO: Zara Košulja haljina s ažurom 59,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina od mješavine lana s remenom 4595 EUR FOTO: Zara Košulja haljina od mješavine lana s remenom 39,95 EUR FOTO: Zara Satenska košulja-haljina s remenom 39,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina od mješavine lana s remenom 39,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina od mješavine lana s remenom 39,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina 45,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s pojasom 49,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s volanima 39,95 EUR FOTO: Zara Midi košulja haljina 39,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s pojasom 17,99 EUR FOTO: Zara Košulja-haljina od mješavine lana s pojasom 29,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina 29,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s kopčom 15,99 EUR FOTO: Zara Midi košulja haljina 39,95 EUR

Traper jakna i baggy hlače idealne su za ležerni vikend: 'Ovu kombinaciju sam odabrao spontano'
U all-black kombinaciji istaknula se na zagrebačkoj špici: 'Moja odjeća je većinom crno-bijela kako bi kosa došla do izražaja'
'Toffee nut latte' pramenovi odličan su ljetni look za sve brinete koje žele promjenu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".