Kakva modna transformacija! Pogledajte ovu ljepoticu u dvije sasvim različite kombinacije

Goran Čižmešija zabilježio je prekrasnu djevojku u dva sasvim različita izdanja
Vidi originalni članak

Nema nam ljepšeg nego vidjeti da jedna osoba zna isfurati različite stilove, a upravo nam je to pokazala Laura Šušak koju je naš Goran Čižmešija fotografirao u dvije sasvim različite odjevne kombinacije. 

Riječ je o ekonomistici koja je za šetnju gradom odabrala kombinaciju zaokruženu Paul Smith šeširom, Stella McCartney torbom i Dr. Martens Čizmama. 

Iz arhive smo izvukli i njezinu fotografiju iz 2014. godine kad nam je pokazala savršenu poslovnu kombinaciju. Čini se kako slobodnim danima kompenzira svu crno-bijelu ozbiljnost koju inače nosi, no ona ne izgleda nimalo dosadno, osobito kad se razbije odličnim detaljem poput ove kravate!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".