Kakva mama, takva kći: Stylish duo prošetao glavnim trgom u super izdanjima

Ovakve kombinacije možete odjenuti i za formalnije prilike
Vidi originalni članak

Prekrasna brineta s lijeve strane isfurala je basic komade koji funkcioniraju svakog ljeta. Crna široka bluza i bijele hlače 'na crtu' odličan su par, a jednostavne sandale u sve su se odlično uklopile. Glavne uloge u ovom stylingu ipak igraju detalji - sunčane naočale, velike zlatne naušnice, torbica, sat i narukvice. Sve u svemu, čista petica!

Dama s desne strane u 'ziheraškom' cvjetnom outfitu jednako je zablistala, a usku je haljinu uparila sa jednostavnim srebrnim sandalama. Izgleda kako je dobar stil itekako nasljedan. 

Naše smo omiljene kumice s Dolca pitali koliko znaju i što misle od najpopularnijoj reality obitelji na svijetu - Kardashianima: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".