Kakva mama, takva kći: Predivni duo potpuno nas je oduševio svojim stylinzima!

Tatjanu i Zvonimiru u šetnji centrom Zagreba svojim objektivom uhvatio je Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Tatjana Živković, prvostupnica ekonomije i njena kći Zvonimira za ovaj su se izlazak odlučile na gotovo identične stylinge. Našem street style fotografu odmah zapele za oko, a kako i ne bi kad su tako divne. Mama nam je otkrila za koju su se priliku sredile i što inače vole nositi.

Sredile smo se za šetnjicu i za rođendan. Sviđa nam se retro stil, nemamo određeno da zimi nosimo karirano, a ljeti cvjetno, nosimo sve.

- Nosim šešir i kaput iz bakine škrinje, torba je no name, a hlače sam šivala sama - rekla je Tatjana.

Razgovorljiva je bila i njena kći Zvonimira od čijeg smo se šešira i kaputića doslovno rastopili. 

Nosim svoj šeširić, kaputić je iz second handa, a torbicu sam dobila od mame, nije me pitala kakvu želim, iznenadila me poklonom. Mama mi je sašila suknjicu i ona mi bira što ću obući. Slažem se sa svime što mi odabere. Sviđa mi se kako se mama oblači, volim je vidjeti i u tamnim i u svijetlim bojama, a i ja volim nositi sve boje i uzorke; cvijeće, karirano, točkice, prugice... Kad odrastem bit ću teta u vrtiću ili učiteljica.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".