Kakva je kava u popularnom Programu u Martićevoj? Isprobali smo!

Diva je pokrenula novu rubriku "Divina tajna patrola" u kojoj će redovito posjećivati neka nova, ali i stara, pomalo zaboravljena mjesta u kojima ćemo provjeriti kako izgleda omiljena "zabava" u Hrvata - ispijanje kave!
Vidi originalni članak

Drugi kafić koji smo obišli je Program u zagrebačkoj Martićevoj 14F. Otkako se otvorio 2017. postao je novo "it" mjesto. Radi svaki dan do 23 sata, a tijekom radnog tjedna otvara se u 7. Subotom u 8, a nedjeljom u 9 sati.

Ono što će vas odmah privući u Program, njegov je interijer koji je nedavno dobio novo lice, a i ono "staro" je bilo predivno. Moramo reći, savršen je za fotkanje. Sa stropa vise ružičaste stolice i anđeli, a zidovi su predivno oslikani.

Isprobali smo jednu kavu s toplim mlijekom i jednu bez kofeina s toplim. Kava s kofeinom stoji 11 kuna, a bez kofeina 12. Kuhaju Lavazza kavu koja je solidno ukusna.

Kafić je oko podneva bio gotovo pun. Neki su radili, neki ispijali kavicu u miru. Svirala je tiha glazba, pa je mjesto baš pogodno ako trebate obaviti nešto za posao. 
Konobar je vrlo ljubazan. Pričekali smo ga jednu minutu, a kavice su stigle za samo četiri minute. U velikom prostoru u kafiću se ne puši, ali postoji prostor za pušače, koji ima jako dobru ventilaciju i tri stola. 

Koliko se čekalo da se uzme narudžbu: odmah
Koliko je vremena prošlo od narudžbe dok je kava došla za stol: četiri minute
Latte art: ne
Ima li posebna ponuda (happy hour, kava + kolač...): nije nigdje naznačeno
Interijer/eksterijer - ima li nešto posebno (kutak za fotografiranje i sl.): interijer je jedan od najljepše uređenih u gradu, zid s lijeve strane na ulazu je posebno atraktivan zbog tapete
Wi-Fi: da
Cijena kave s mlijekom: 11 kn
Pušenje: nije dozvoljeno, ali postoji poseban prostor za pušače 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".