Kakva haljinica! Ova ljepotica u minici nam je baš zapela za oko

Žuta ne stoji dobro baš svima, a ona izgleda predivno
Vidi originalni članak

Prljavožuta boja toliko dobro izgleda u čipkastom izdanju, da smo ovu haljinicu odmah poželjeli u svom ormaru. Romantično izdanje ova je plavuša sa Straduna uparila sa slamnatim šeširom, nanizanim narukvicama, cool ogrlicom i ravnim sandalama, a torbica koju nosi iste je boje kao sandale. Na sve je pazila, a ovo dnevno izdanje zaslužilo je čistu peticu u modnom imeniku. 

Ovakve kratke haljine mogu se nositi i na jesen u kombinaciji s trapericama. Ne želimo još spominjati jesen, ali ovo je samo prijedlog. Osim toga, dobro će izgledati i na cool gležnjače, ali samo one u kojima vam preko ljeta neće biti prevruće. Sve u svemu, ona nam je modna inspiracija za opušteni vikend styling. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".