Kakva gospođa! Je li ona zagrebačko izdanje Anne Dello Russo?

Goran Čižmešija fotografirao je gospođu koja stvara vlastita modna pravila
Vidi originalni članak

Iako nam Goran Čižmešija uz svoje fotografije uvijek donese i neku zanimljiu priču, neke je sugovornike i street style zvijezde najbolje ostaviti u vlastitome filmu i dopustiti fotografiji da priča umjesto njih.

Jedna od takvih je i ova gospođa koju je naš Goran uhvatio u samom centru Zagreba, a najbolje ju je opisao riječima da se radi o zagrebačkom "izdanju" velike Anne Dello Russo. Mi se s njim definitivno možemo složiti. Spojila je nekoliko uzoraka, obula statement čizme, nabacila krznenu stolu i rozi ruž te bila spremna za šetnju gradom. 

Ni ona sama nije propustila zabilježiti svoj odličan modni trenutak pa je fotografirala nekoliko selfieja i nastavila uživati u sunčanom danu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".