Kakva elegancija! Kate Middleton zasjala je u predivnoj plavoj haljini koju je ukrasila srebrnim detaljima

Kate je odabrala sofisticiranu kraljevskoplavu haljinu marke Safiyaa sa strukturiranim, podstavljenim ramenima i rukavima koji su padali u dugačko  šlep.
Vidi originalni članak

Princ i princeza od Walesa ovih dana su se rijetko, pojavili na crvenom tepihu u Londonu za godišnji Royal Variety Performance. Održava se u Royal Albert Hallu, godišnji događaj koji se održava od 1912. kako bi se podržala industrija zabave i dobrotvorna organizacija Royal Variety. 

Svake godine dolazi barem jedan član britanske kraljevske obitelji; ovoga puta glamurozni zadatak pripao je princezi Kate i princu Williamu. Paru su se pridružili prijestolonasljednica Victoria i princ Daniel od Švedske, koje su Waležani jutros dočekali u dvorcu Windsor.

Kate je za tu prigodu odjenula sofisticiranu kraljevskoplavu haljinu marke Safiyaa sa strukturiranim, podstavljenim ramenima i rukavima koji su padali u dugačko  šlep. Uparila je taj komad sa salonkama od brušene kože na špicasti vrh u istoj plavoj boji i slojevima zlatnog i dijamantnog nakita, koji su uključivali su dijamantnu choker ogrlicu i odgovarajuću narukvicu. Kate je također nosila svoj zaručnički prsten s dijamantima i safirima princa Williama i svjetlucavu zlatnu pravokutnu torbicu.

William je svoje uobičajeno mornarsko plavo odijelo zamijenio za elegantno crno. Princ je izgledao sjajno u crnom baršunastom sakou s bijelim džepom, koji je stavio preko bijele košulje s crnom leptir mašnom. Look je završio crnim hlačama i sjajnim crnim svečanim cipelama.

Dok su ulazili na veliki događaj, William i Kate sudjelovali su u rijetkom javnom iskazivanju naklonosti, dok je princ pružio ruku da pomogne supruzi do crvenog tepiha, a zatim se nasmiješio dok ju je neko vrijeme slatko držao.

U videu pogledajte kako je bilo na velikom Diva Winter partyju:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Volim kombinirati različite uzorke, uvijek sam u nečem šarenom i drugačijem'
'Ne pratim trendove, nego skupljam stvari za koje znam da mi se sviđaju minimalno sedam godina'
Hlače širokih nogavica hit su već nekoliko sezona, a mi smo izdvojili najbolje modele iz zimske kolekcije

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".